Followers

Friday, July 11, 2008

Peanut Butter Please...

Sapa nak makan peanut butter dengan cokelat angkat tangan...


memula dia nak benda alah ni, bagi jelah, janji dia senyap, lagipun masa ni weekend lepas, aku ngan husband aku plak diserang sakit mata lepas je Darin sihat...

botol pun bukan jenis kaca.. and kecik jer.. so senanglah dia nak pegang.. memula tu dengar jugaklah suara dia.. pastu tetiba senyap..

tengok - tengok sikit - sikit dia colet lam botol tu, siap sapu kat mata + telinga sekali.. anak - anak.. memula gelak jelah, pastu terus mandikan dia.. tau plak tu geli, sabar jelah...

5 comments:

Faizah_Haris said...

hii...
amboiiiii...cedapppnyer makan peanutt butterrr tuu...saya pun suka gak korek2 pastu mkn cam tu jek...ahaksss...tau2 je bila hubby nak makan ngan roti dah bis....wakakakakakak!!...

Faizah_Haris said...

mummyy...
formula 1 tu Rm150 sebotoii....

kakakdegil said...

mus..
asal tak bagitau dah tukar link blog?
nonie add blog ni eh..

Anonymous said...

aku sungguh takjub dengan darin yg SUKA pakai bib.. cayalah musz! si dafinah aku rasa 1st month dia start makan je kot :( so mmg TIAP KALI lepas mkn CONFIRM kena tukar baju, ahahhahaha...

- m|ss angger|k -

mummy Darin said...

faizah_haris.. Thanks for the info
nonoe.. eh nonie tak tau yek, musz tak inform yek.. takpe.. takpe.. add kita..
mimi... darin kecik pakaikan... tapi bila dia rasa nak cabut, dia cabutlah sendiri, so kena make sure beli jenis strap tu, jgn button, kang parahlah leher Darin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...