Followers

Thursday, July 31, 2008

Musician to be..

Last weekend we all ke Subang Parade, sebab nak carik mainan baru untuk Darin, kesian dia, keretapi bubble di tu dah bocor sana sini... so ingat nak carik yg tak payah tiup punyalah... so we all belilah satu khemah ni.. huwwaa.. x bestnya, coz takde tapak bawah, means Darin kena duduk atas lantai, and bile fikir balik cam menyemak rumah je.. so nak pulangkanlah yang tu..



At the same time daddy nya terbekenan ngan satu drum winnie the pooh, nampaklah gurlish sket kalau yang tu walaupun drum.. so belilah satu... dulu pernah nampak camtu kat rumah member, masa Darin try nak gi ketuk drum tu, member tu tak bagi dia ketuk, sib baik dia tak nangis, maybe dia tau kot tu bukan barang dia.. that's whylah daddynya belikan drum tuk Darin..oklah tuk dia buat main kat rumah, bukan Darin sorang je yang excited, mak pak dia pun excited, termasuklah bibiknya sekali...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...