Followers

Friday, July 11, 2008

Musim Sakit II

Sapa yang ada singgah kat entry Musim Sakit hari tu.. ni je gambar Darin masa dia sakit mata yang sempat aku capture.. tu pun lepas seminggu dia sakit..

sian dia


Lepas 10 hari, barulah Darin recover... so bolehlah aku gi keje dah.. and Darin aku tumpangkan kat kakak sebelah umah.. sib baik akak tu nak jaga Darin, bolehlah Irfan main ngan dia.. itupun lepas doctor confirmkan yang Darin dah ok.. kalau tak susah hati jugak..

ni amik gambar pun masa dia baru bangun tido.. tu yang selebet semacam tuh.. mata dia still kecik sket belah kanan kan.. tapi mata putih dia dah nampak dah.. means takde dah kaler merah - merah tuh... skang ni dah ok dah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...