Followers

Thursday, March 3, 2011

Happy Birthday Darin

" mummy.. nak kek happy birthday to you saya"..
"so cemana daddy??"
"Kita buat simple jelah... ada jiran sebelah rumah je"
Selesai je bibik@kakak tu bersihkan rumah kita orang.. terus hantar dia then zoom terjah carik kek dan barang untuk makan - makan malam ni...



call sana.. call sini bagi tau nak buat makan - makan sikit...
menu apa nak makan? tak kira dah.. apa yang nampak je terus sambar..
apa terlintas.. terus singgah and beli bawak beli... rushing sangat tu tidaklah.. sebab masa tu keadaan aku tak berapa mengizinkan untuk aku bergerak pantas.. so banyaknya husband akulah yang tolong..


so inilah ghupenya kek Darin malam tu.. first time beli kek aiskrim kat BR untuk Darin.. mummynya tak boleh makan pun coz masa tu 'dalam pantang' kan... tengok ajelah sambil telan air liur...
dan untuk menu malam tu..
Ayam Goreng Kehepsi Original + Spicy
Dengan kentang putar + coleslaw + fries
Donut Krispy Creme aneka warna dan perisa
Nasi Lemak sedap dari Sup Ani Utara Seksyen 18
Air kotak Laici tak sempat masuk peti ais..
Donut Big Apple (Ikhsan dari Jiran)
Buah Anggur sedap, oren dan apple sebagai sampingan..



Masa dah letak - letak atas meja tuh... tetiba je rasa macam tak cukup je... hhmmm tapi we all tawakal je.. Insya Allah cukup kot kata husband aku... tapi kami lupa.. kami hanya jemput 3 orang dewasa dan 3 orang kekanak je.. yang ada dalam rumah cuma ada 1 1/2 dewasa (sebab aku tak makan semua benda), dan 1 kekanak yang sangat memilih makanan... ha..ha..
kesimpulannya semua cukup siap boleh bagi orang and bawak ke sok hari utk jamu family aku yang datang.. ha.. hebat tak hebat kan...


By the way.. inilah gambar Darin bersama mama triple 'H' yang bagi present pagi tadik tuh.. see.. semua boy tau... he..he..

8 comments:

mekchu said...

happy belated birthday sweety darin..

Nik said...

epi belated bday Darin...
best nyer kek tu..

mummy Darin said...

mekchu: celebrate kat mana birthday papa-jit
Nik:mekasih.. sedap.. skang dah boleh carik dah kek sedap tu..he..he..

Nik said...

Aku x pernah dapat kek eskrim...
huhu...
best nyer Darin, mummy bg kek eskrim

mummy Darin said...

Nik.. kalau aku dekat ngan hang,,, boleh pekena kek eskrem sesama kan

Nik said...

Harusss...
harus ko belanja aku
hehehe...

mummy Darin said...

Insya Allah, bila ko debut mcm ni.. Rindunya nak jumpa kwn lama

Nik said...

bley je..
tp kena set lokasi yg ada LRT la
senang aku nk pi
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...