Followers

Wednesday, March 16, 2011

Aku kat kl dah

Lamanya x masuk kl, skang dah keje kat kl... Sendiri mau ingatlah..
Last week 2 hari aku bawak kereta... Jam tak boleh nak cakap... Time balik... 45 minit dah tinggalkan ofc... Still lg kat area kl... Parking... Sehari je dah 20hengget... Sib baik boleh claim...

Minggu ni.. Start hari selasa... Husband aku offer nak hantar naik monorail kat Brickfields.. Aku ok je... Sampai kat Brickfields dalam pukul 8.25am.. Naik monorail dalam 20 minit je... Then jalan kaki dalam 10minit...oklahkan.... Pagi yang sesak bila sampai kat stesyen Hang Tuah... Sib baik lagik 2 stesyen je nak sampai opis aku... Petang pulak confirm sangat padat dari Stesyen Titiwangsa... Nak tak nak sumbatkan jugak diri sampai boleh masuk..

Itu citer pasal monorail... Pasal makan.. Mmg best... Kat belakang jalan ofc aku tu mmg ada je org menjual.. Segala mcm makanan ada, pilih je apa nak... Selalunya kalau we all decide nak tapau.. Beli kat situ.. Bawak naik makan kat atas.... Macam last week, we all Pekena ikan bakar kat belakang Wisma MPL.... Layan jugaklah... Macam siang tadik.. We all menapak ke Pavillion.. Makan kat food court je... Tapi menyimpang ke lain yang x tahan.... Masa shopping... X hingat dunia.... Bila sampai ofc, baru sedar dah pukul 3 pm.. Bos aku xde, bos koranglah..he...he...
Oh, jangan risau... Yours truly x beli apa-apa pun... Cuma cuci mata je...

Oklah korang... Next time bila Ada masa aku continue lagik yek... Bye....


- Posted using Touch screen on iPad

2 comments:

... said...

kelam kabut la skrg hehehe... rely on Public Transport - save time. Tapi Komuter tak payah hahaha

mummy Darin said...

komuter mmg tak boleh naik, sib baik cik sumai volunteer hantar sampai Brickfields.. tapi ada kalanya mmg tak tepatlah sampai opis 8.45am sebab jam kat federal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...