Followers

Thursday, March 31, 2011

PRESTiJ8286 - Part Last

eh..eh.. ada ke part last...
aktiviti last.. we all melepak kat Eagle Ranch Resort.. anak sedara aku teringin nak naik kuda. merengeklah dia ngan mak pak dia nak naik kuda.. ikutkan ajelah....


sampai kat Eagle Ranch masa tu takde orang pun... adalah beberapa org yang sedang menikmati makan tengahari, rasanya org yag bermalam kat situ kot.. tu pun dia org dah get ready nak balik..


beli 2 tiker naik kuda untuk Aidid dan Darin.. sekali bila sampai kat kandang kuda.. boleh plak kuda kecik takde.. Darin tak bolehlah nak naik kuda besar.. terus Aidid pun kensel naik kuda besar, so tukar plak naik keta kuda.. and Aida pun kenalah naik sekali...

Kenangan mak budak naik keta kedua tahun 2008

Kuda ni patutnya bawak pusing 1 kawasan tu penuh, tapi aku rasa cam sekejap je dia dah pusing balik.. keta kuda ni x sama dengan yang aku naik dulu, dulu cam besar sket...

Tapi apa lagik yang ada kat sini yek??

bergambar sefamily berlatar belakangkan tempat Go Kart

Eagle Ranch ni konsep dia paling sesuai untuk aktiviti berkumpulan, sebab dia ada siapkan aktiviti macam Go Kart, berkenu, berkuda, Flying Fox, acara sukan pantai pun ada tau dan banyak sangatlah.... Korang boleh view info pasal Eagle Ranch kat link ni

Daddy yang baru selesai menunggang kuda

Seronok memang seronok, paling best kalau dapat pergi ramai - ramai, lagik ramai lagik bagus..
pasal Accomodation plak, dia ada disediakan Rumah Kampung, ni sesuai utk family yang besar.. ada disediakan dormitory.. ni kalau pergi dengan gang - gang 1 kepala, memang layan, mcm duduk kat asrama gitu.. ada dalam rumah Log, yang rumah bentuk kayu balak tu, dan tinggal dalam Tent macam orang Red Indian tu pun ada.. korang pilih jelah macam mana yang korang suka....

dan aku pun x lepas peluang tunggang kuda jugak

untuk rate dia boleh tengok kat sini pulak

Eagle Ranch ni memang agak jauh sikit, kalau korang pernah sampai Tiara Beach Resort.. dia jauh lagik kedepan... landmark dia tak perasan plak apa, tapi dia sebelah kanan jalan, korang jangan bawak keta laju sangat, kang terlajak jauh sangat pulak....

permandangan dari atas.. tempat sini memang berbukit - bukit.. ready to get sweat
 
so kalau anak - anak korang sukakan sesuatu yang adventure.. tapi tempat tinggal yang selesa..  tunggu apa lagik, pergilah survey kat sini

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...