Followers

Thursday, March 17, 2011

Sepetang di tepian tasik


sepetang di tepian tasik.. ni tasik kat area rumah aku.. memang dalam kawasan perumahan aku.. tapi we all jarang sangat datang sini, sebab memang nak kena bawak  kereta.. jalan kaki pun boleh tapi masa nak pegi mengah sketlah.. time balik ok sket sebab menurun bukit.... tapi kalau tetiba hujan cemana kan? terpaksalah naik kereta..


tu darin dengan makngahnya.. ni dah lama dah gambar ni.. masa aku still lagik dalam 'pantang' itu pun aku kenalah ikut, maklumlah ayahandanya balik kg sebab umah MIL aku banjir... tak sampai hati nak berpisah ngan anak dara sorang ni.. so mak ngah nya jugaklah yang kena layan... sib baik ada mak ngah...


aktiviti kat tepi tasik.. main baling - baling batu dalam air.. nak memacing.. mana ada pancing... tapi darin memang siap nak ajak memancing oo.. hebat tul.. ni mesti gara - gara belajar memancing kat dalam iPad nih..


dan ini Aidid, sepupu darin yang sangguplah sangat nak melayan darin.. tukang kutip batu... teman main kejar - kejar.. senang keja mummy ko darin... he..he..

3 comments:

... said...

Ahah memang dekat rumah kite tapi jejak belum lagi huhuhu... tengok cam best je ye

mummy Darin said...

yang datang tu ramainya bukan dari AI

... said...

Itu la jual macam2 siap ada van lagi. Pagi2 lagi org dah ramai.. gila pancing gamaknya. Siap berkelah bagai.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...