Followers

Monday, March 28, 2011

PRESTiJ82-86 Reunion - Part 2


 "malam ni nak makan mana?" tanya husband aku..
"memana pun boleh..." we all bertiga je sebab family akak aku confirm dinner dengan reunion tuh...
"jom siap.. kita makan sekali"
aik..  boleh ker? dah akak aku dah confirmkan dengan AJK nak bawak we all and dia org cakap ok.. we all pun okkan jelah... dah ler takde baju.. aku belasah je pakai t-shirt ko... ngan seluar ntah hapa - hapa... ish tak sesuai dengan tema.. tapi.. bagi peluang kat yang merai dan diraikan bergaya sakan..


sampai lam dewan, dia org tengah baca doa makan.. we all masuk je terus amik makanan, kakak aku carik meja.. elok je aku habis amik makanan, terus dapat meja and take turn pulak amik makanan.. menu malam tu ok - oklah.. nasi goreng.. nugget, sosej, ada hasil panggangan macam kambing, ayam, udang dan ikan... desert.. air.. buah - buahah.. itu jelah.. pasal makan tu tak kisah sgt, they all tunggu saat - saat cabutan bertuah..


petang tu kan ada sukaneka and beach volleyball.. so malam tu penyampaian hadiah jugak.. eh..eh.. cam x caya je, team akak aku dapat no 2..he..he.. Darin dah siap bagi hint.. "nak hadiah" camner tuh.. so masa turn team akak aku naik pentas... Darin pun follow sekali...

oh.. masa penyampaian hadiah ni.. siap ada bagi hadiah penghargaan pada anak - anak PRESTiJ8286 yang cemerlang dalam UPSR, PMR dan SPM 2009 ngan 2010... dalam banyak - banyak family tu... ada 1 family yang sapu bersih... UPSR2010, PMR 2010 dengan SPM 2009.. hebatnya kakak tu.... tapi kalau korang tau background family tu mesti tak percaya.. tapi biarlah rahsia..



paling dia org tak boleh tahan, dia org siap publish gambar - gambar sepanjang dia org kat asrama.. bebudak lelaki sakan gelakkan kawan - kawan dan diri - sendiri.... tapi masa gambar bebudak perempuan, slide show tu dia buat lelaju.. mestilahkan.. masa tu kan zaman anak dara... skang dah mak budak.. so faham - faham sendirilah..


last sekali barulah cabutan bertuah... aku tengok banyak giler hadiah... dan sebenarnya mmg semua org dapat hadiah cabutan bertuah.. ada hadiah comforter.. tikar dan etc.. grand prize.. oven.. oklah tukan.. and kakak aku dapat hadiah seterika... branded jugaklah.. Philips ke Panasonic.. x ingat plak aku... and hadiah sukaneka semua dapat towel yang pelbagai bentuk and packaging.. ooo untuk anugerah anak - anak PRESTiJ8286 yang berjaya tu, semua dapat sijil and handmade coklat... kira semua yang dapat hadiah mmg ada iringan coklat... bagusnya sapa yang buat coklat tuh


anyway mmg tabik springlah dengan kejayaan dia org.. mesti berapa bulan dia org tak tido malam semata - mata nak menjayakan reunion nih... meeting berapa kali.. siap dari kl - seremban-melaka dia org meeting tau...Thanks bebanyak kat AJK yang menjayakan reunion ni..


so batch 9296... cabaran untuk kita ni weh.. siap ada kawan akak aku tanya
"Batch ekau takdo ko buek gathering ni?"
apo eden nak jawab?? ha..ha...

3 comments:

mekchu said...

dasyat akak2 & abang2 kita.. batch 92-96 mana nih???

mummy Darin said...

ntah.. mana ntah... kita batch mana ha?? ha..ha..

Anonymous said...

hahaha..siap gamba acik den pun ado haa!! dio la yg tanyo gak tuh ehh?? x cukup kek situ, ngan aku2 skali pun ditanyooo.. tp mmg hebat kan batch diaa.. ;)

mimi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...