Followers

Thursday, January 3, 2013

Tahun Baru Datang Lagi

Selamat Tahun Baru semua... walaupun baru 3 hari berlalu, tapi masing - masing dah banyak cerita baru keluar, specially cerita pasal anak - anak pegi sekolah.

Macam Darin jugak, dia dah start pre-school dia for 6 years semalam. Balik je dia cerita..
"mummy, teacher cakap, saya masuk kelas 6 years, betullah macam mummy cakap, semua yang 5 years dulu masuk 6 years, yang 6 years dulu semua dah takde.. kenapa mummy?"


hahaha biasalah bebudak, bila peralihan tahun tu macam confuse sikit dia. Birthday diakan bulan 2, so dia ingat lepas bebetul masuk 6 tahun baru tukar kelas.

Dia takde masalah sangat. Disebabkan semalam mummynya cuti, so tengahari mummy ambil Darin kat sekolah, balik rumah and makan sama - sama dengan mummy.

Nak bangga jugak dengan mummy ni sebab 3 hari ni baru dapur nampak asap tu ada kepul - kepul. Kalau selalu tu paling habis buat sarapan je, tapi itupun macam nak pengsan. Paksa jugak diri tu masak sesikit walaupun rasa nak termuntah tu still ada. Habis je masak terus rasa nak pitam. Adoi le.. nilah dia bila dah berumur and pregnant lagik. Tabahkan hati, x lama lagik dah pun.

Since blog pun dah lama sangat berabuk, nak cerita pun tak tau nak cakap pasal apa sebenarnya. Mood menulis tu memang out sungguh. Kalau ikutkan hati, banyak benda nak story, tapi semua pun tak tertulis. Mood ambil gambar lagiklah out. Pergi holiday pun kamera elok je simpan dalam beg ketat - ketat...

Tunggulah masa yang sesuai nanti, kita sambung lagik..

4 comments:

yana said...

Xpe musz..lps ni ko bersalin..pantang tu ko keluarkan balik segala cerita tertunggak kay...Take care..

mikamusz said...

Thanks Yana.. semangat tu..hihihi

Fifi Nadhrah said...

salam kenal dari fifi..

mikamusz said...

Salam kenal fifi Nadrah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...