Followers

Tuesday, January 10, 2012

Kita datang sini tengok - tengok ada cheriterahati first giveaway

Kita dah lama tak masuk blog Kak Yong.. sombong betul kita ni kan..
Takdelah Kak Yong, kita bukan sombong tau, tapi kita sibuk banyak, sibuk kerja baru, sibuk hantar anak and amik anak skul, sibuk buat kerja rumah, sibuk layan laki ..ehh..

Kak Yong dulu selalu tau buat GA/Contest, suka masuk Contest dia walaupun tak menang

Tapikan..

Tadikan kita rindu tau dengan Kak Yong, jadi tadi kita usha blog dia balik.. sekali ada GA tau.. bestnya, tapi bukan dari Kak Yong.. tapi dari CHH.. hehehe suka - suka je bagi nama.. bukan GA kali ni dari Cheritera Haty Haney

waa.. bestnya, suka tau masuk GA ni, boleh tambah - tambah kenalan..

CTH. I follow u yek... follow lah I balik bila sudi.. (malu akaks...)..

Ok kengkawan,  Cheritera Haty Haney kenalan baru saya ada buat GA, bermula dari skang sampai 3 Februari 20120 (Birthday anak dara I tuh)


GA dia senang je.

Korang buat je 1 entry, kat blog citer sikit pasal  Cheritera Haty Haney ada buat GA yang due date dia sampai 3 Feb nanti nih...
Lepas tu kan, korang kena tag 2 orang blogger, kalau lebih tak surelah pulak boleh ke tak.. so untuk kali ni kita nak tag Mekchu dan sorang lagik businesswoman baru nak naik Kak Ajue .. korang 2 org nanti buat bila free yek... leh menang hadiah sesama...
Lepas tu kan, jangan lupa tau, tinggalkan link korang tu kat comment box Cheritera Haty Haney tuh.. nanti cemana dia nak baca kan kalau lupa letak link, sian dia kena carik - carik pulak nanti.
Dan yang paling penting, jangan lupa follow dia.. pastu sure dia follow u all balik (Statement berani mati)..

 Bahan bukti yang I dah follow u

Hadiah dia, korang kena tgk kat blog Cheritera Haty Haney, saya suka je hadiah dia, sebab ada shawl dan jugak inner, menang salah satu pun ok sebab skang memang nak mencari inner dan shawl baru buat koleksi...

Ok, tu my 2 kawans yang I baru tag tu jangan lupa masuk GA ni yek.. good luck...

3 comments:

babyarisha said...

aje jenuh dok skrol bawah2 ghope2 nye 1 entry je 1 page.. tertipu ahdik!!!

mikamusz said...

aku tak tau apsal page aku kuar 1 entry je, ko bley tolong? abis dah aku godek

mekchu said...

dah due date ke belum tu? hari ni baru sempat godek balik entry2 lama ko nak carik yg aku kena tag tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...