Followers

Thursday, January 19, 2012

Cik Nuffnang... saya sepi

Hmmm dah lama sangat takde BE kat dalam kita punya Nuffnang

harapkan ME dengan Campaign jelah.

untuk blog kecik cam kita ni, nak tgk UV pun.. huhuhu sangat biasa - biasa je..

bila tengok org lain citer UV memasing cecah 500, ada yang 1K, ada yang 5K.. kalau yang cecah 100K tu lagiklah... waaa hebatnya dia..

kalau kita dapat sehari cecah 50 UV pun excited sangat.. tp itu pun dedulu, penah gaklah cecah nak dekat 100.. tapi pastu takde dah.. yelah update pun boleh selalu, cemana orang nak singgah selalu kan..

tapi kalau cik Nuffnang baik hati nak bagi kita BE, kita suka je, tak kisahlah berapa ramai yg singgah sini...

and korang yang sudi singgah.. kita SAYANG awak ketat - ketat..