Followers

Wednesday, January 25, 2012

Lexis Port Dickson - Leaving with happy ending

Seawal pagi bangun sebab nak sarapan kat bawah, walaupun tidaklah berapa menyelerakan.. kekanak kena bayar tau RM13 ke RM15 sorang, sungguhlah tak berbaloi kalau anak kita tak makan apa - apa..


Agenda mandi - manda tak boleh dilepaskan begitu sahaja.. kena ada walaupun dapat 1 jam je berendam dalam tu. Siap ada hati nak ajak main Inflatable Playland, tak payahlah Darin, 5 hengget tu.. baik buat beli ice-cream kejap lagik.





Lepas semua kekanak mandi kat swimming pool, naik bilik mandi lagik. kemaskan barang - barang semua. Kemaskan makanan yang ada. budak bujang yang tak reti bangun pagi pun kena kejut paksa bersiap dan makan.. hish, sungguhlah tak fresh muka korang ni yang bangun lambat tau..

 2 mak sedara yang gojes..

 2 kekanak riang yang comel dan cute

 mak su comel yang memang comel dan cute

Lepas selesai letak barang dalam bonet kereta... check-out dari hotel, tapi masih lagi lepak - lepak kat lobi hotel nak lepaskan penat.. Lepas minum air sirap free bebanyak.. seronok pulak guna cawan kertas kon tu, isi air, minum buang, pastu diulang beberapa kali oleh orang yang sama.. kesian kat my dad, ingatkan semalam dia takdelah nak turun bawah, rupanya memang dia nak turun, kenapalah tak cakap dengan cucu - cucunya yang berderet tuh, semua pun tau turun naik lif.. hish korang ni memang tau..


dan tak lupa jugak tuan punya blog bergambar depan hotel.. Nampak sangat entry laju - laju nak cepat habis.. sebab entry Europe tu dah lama sangat tergendala.. maafkan saya...


And thanks to photographer of the day, sampai habis bateri ko yek bang long... lenkali siapkan backup..

2 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.. ke pd ke.. sama la kita..

mikamusz said...

what a coincidence kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...