Followers

Monday, August 18, 2008

3 years anniversary - finale

Alah letihlah nak taip bebanyak.. lepas makan biasanya acara bergambar jelah yang banyak..



Sebelah kiri tu bos kita org okeh, then yg paling hujung sana tu Kamarul, Zaira, and Hui Ying



Then palin kiri sekali Azie, Reenee, Rohaya, Zaira, Putri and Atiqah



Ni semua amoi nak bergambar sebelun Reenee cuti panjang, paling kiri, Lilian, Hooi Sin and Hooi Lee



And then another group of amoi... Pey Yih, Hooi Sin, Penny and Hooi Lee...



Sambil lepak makan - makan and amik gambarm paling kiri sekali Li Nyoke, Azie, Putri and Lilian


Rohaya, Zaira and Hooi Lee.. apsal semua org amik gambar background dia white board yek..



Ni dua org selalu kena gossip kat ofc, coz they all rapat since Motorola lagik.. tapi mereka hanya kawan.. okeh..



Ni org kuat Lucent Team.. dari hujung sana tu Sahil from India... then Jaya tu budak local je.. Azie, Lilian and Putri...



Ni agak ramai sket walaupun ada lagik yang takde nih.. paling kiri sekali Khafida, Putri, Azie, Reenee, Zie (duduk bawah), Atiqah, Hooi Sin, Lilian, Pey Yih and Hooi lee (duduk bawah)..



Last but not least, gambar paling eksklusif yang semua org pun dengki nak amik gambar style cam aku gak.. muahaha.. bye Reenee...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...