Followers

Tuesday, August 19, 2008

Balik Kampung - Macam-Macam Aznil

Mula - mula semua pun melekat depan TV..



Last - last dia sorang je yang khusyuk berdiri depan TV



Dah penat berdiri baru dia duduk.. maybe dia realize kot, ini rancangan ni kena tgk ni..



Then kak Aqish pun join sekali dengan Darin layan Macam - Macam Aznil



Dia dah mula dah tepuk tangan sesikit.. kena cakap kat dia.."Darin, uncle Tom Tom Bak", baru dia excited sket nak tgk.. kalau sebut MMA tu dia tak berapa ingat sangat kot..



tu dah siap gelak - gelak sensorang tu.. suka hatilah Darin, janji nak diam...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...