Followers

Tuesday, August 19, 2008

Balik Kampung - sesi beramas mesra

Kebetulan masa aku balik kampung, my SIL post anak - anak dia + maid dia balik ikut mu BIL.. ada kursus masak - memasak tuk maid baru dia tu.. Darin kalau jumpa ngan kakak + abang sepupu dia ni memanglah excited.. specially ngan abg Daniel tuh.. apsal ntah suka sgt ngan dak lelaki..



masa nak amik gambar ni.. yang berdua tu dah ready lama giler dah, Darin plak asyik turun naik kusi je keje dia.. ntah apa dia nak buat pun x tau.. penatlah abang ngan si kakak ni menunggu dia duduk dendiam..



cemana ntah Darin boleh plak senyum cegini, cam kelakarlah pulak, selalu amik gambar memang takdelah nak gelak cegini..



Alahai.. cam romantik je masa abg Daniel dia peluk dia.. sukalah dia tu.. ish... ish.. ish.. anak dara mummy...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...