Followers

Wednesday, August 13, 2008

Team Lunch@MFM

We had our team lunch at MFM Cineleisure, memula memang plan nak gi tempat lain, tapi semua kena fikir pasal masa, budget sumer, maklumlah budget ciput je so makan pun biasa - biasa jelah...



Time yang ada ni digunakan untuk bergossip, amik - amaik gambar sambil tergelak - gelak.. makanan sumer dah order siap - siap dah, cuma tunggu nak makan je lagik.. sib baik kat sini memang tak ramai org.. so tak kisah sangatlah..



Team we all semakin hari semakin ramai, fisrt sekali wujudnya team QA ni masa bulan 4 2005, then sorang - sorang masuk sampailah skang ada dalam 24 orang.. and akan datang ada lagik new hire... ramai dah yang genap 3 thn this year.. so adalah yg celebrate 3 years anniversary they all kat sini...



Kalau sapa yang perasan muka dia org ni, most of them from Motorola Cyberjaya.. then ntah cemana, rezeki memasing kan, ramai pulak yang berkampung kat comp skang ni... tu yang dia org nampak cam lagik memesrakan keadaan...



Nilah antara makanan kami.. amik set yang memang for 2, tapi kan ada a few menus, so boleh share 4 orang untuk 2 menu yang berbeza...



Makanan dia kira oklah, since aku ni memang suka ikan, so makan kat sini bukanlah 1 masalah bagi aku... and portion dia pun agak byk untuk 2 org habiskan.. and ada yang bungkus bawak balik..



So next team lunch definitely Q4 nanti, cuma x taulah kat mana, u all ada tempat yang best ke dengan budget hanya RM25 je 1 kepala.. sikit je kan.. hhmmmm apa nak buat.. tp kira oklah tu.. he..he...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...