Followers

Tuesday, August 19, 2008

Balik Kampung - On D way To Segamat

1/8 daddy cuti sebab nak service 2 biji keta terus, so pagi tu daddy drop mummy kat umah kawan, sebab tumpang dia gi keje... lepas je sessi makan - makan petang tu, cepat - cepat siap coz daddy nak amik mummy kat ofc, and terus balik segamat...



Dalam kereta memula Darin tido.. tp apsal ntah masa berenti isi mintak kat Highway Dengkil, boleh pulak dia bangun.. huwwaa... satu ketidak adilan di situ.. so mummy and bibik menjadi mangsa pembulian Darin, kejap depan.. kejap belakang.. and sekali - sekali Darin cuba mengacau daddy yang tengah drive.. ni amik gambar ni pun sebab nak bagi dia senyap jugak... tapi sekejap je rupanya.. dia lebih senyap kalau dapat main hp mummy atau daddy...



selain dr main hp, terpaksalah kami upman dia dengan makanan... duduklah dia kat celah di belakang keta sambil makan chips nya tu.. alahai.. memang tak tido sampai segamat..

1 comment:

m|ss angger|k said...

hahaha..ingat darin duk kat car seat. mgm sama peel budak baya nih kot muz.. heaven btl rasanya kalu diorg nih tido masa travel, kut x kita la jadi mangsanyaa, muahahha.. and mmg fon mak bapak jadi magsa, slalunye fon aku la sbb fon aku murah skett, isk isk iskk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...