Followers

Thursday, August 28, 2008

Party again..

Birthday party.. again and this time turn Aidid, actually this is the first time ever dia celebrate birthday dia secara formal bersama family and kawan - kawan.. kalau selalu tu just a simple celebration je.. takdelah ajak kawan - kawan pun...


Birthday cake - Farhan Aidid
Tengah tengok mak dia pasang lilin


Dengan harapan lilin tak padam sebelum ditiup

My sis masak Laksa Johor.. first time masak.. and not bad.. dia tanya aku apa bahan.. tapi dia yang masak.. boleh..ha..ha.. and for me pulak try buat Apple Crumble, jadik tu jadiklah jugak tapi they all ckp too sweet, so later gula tu maintainkan tp lebihkan apple, sebab lapisan applenya amatlah nipis.. then 2nd try for Triffle, and kali ni menjadi.. kastard dia tak mencair bila di potong.. and guess what, belum pun tetamu sampai, Triffle tu dah tinggal suku je.. hhmm boleh tahan yek... and my SIL pulak bawak karipap sardin, sedap cuma pedas skit so Darin makan tepi dia je..

Antara makanan yang ada

so macam biasalah nyanyi - nyanyi.. then makan - makan je, we all dah kenyang dah.. kul 3 tu masa kawan - kawan Aidid datang, we all entertain dia org makan, xdelah ramai mana pun adalah dalam 5 org kot, tu semua kawan - kawan kat nursery dia..

Tengah nyanyi reramai

Intan n Adli yang x sabar nak makan kek

the best part is, bila aku bagi hadiah kat Aidid, dia siap cakap "eh.. Aidid tak nak hadiah". punyalah tak pernah celebrate birthday, sampai org bagi hadiah pun x mo.. then 2nd part masa mak kawan dia datang, bagi dia hadiah, dia siap cakap "letaklah kat dalam".. haiya.. apalah.. last - last my sis jugaklah amik and simpankan...

Hadiah dari Maksu yang Aidid takut nak amik

Pak Long n Adli


Antara kawan - kawan Aidid

we all lepak sampai pukul 5 je, then terus pergi rumah my SIL, ada makan - makan.. kesimpulannya memang 1 hari ni tak masak langsung..ha..ha.. best.. best..



Photographer yang sempat jugak tu online


 Ayah Aidid tengah nak mainkan video tadik..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...