Followers

Friday, August 1, 2008

Thomas & Writing Board

We all ada beli macam khemah gambar Dora masa beli drum set Darin.. tp amatlah x puas hati dengan khemah tu, so kita org nak pulangkan balik... Jadi we all ke Toys R Us lagik... kali ni x tau nak amik apa.. aku cuma nampak board yg Darin boleh tulis - tulis and padam balik and nampaklah set Thomas and Friends tu.. dia kan suka tengok citer tuh..



so balik tu dia dah tertido, jadik aku ngan hubby amik kesempatanlah pasang dulu train Thomas tu.. so pagi tu dia bangun memang dah boleh main, kalau pasang masa dia ada, confirmlah tak siap - siap kan..



memula dia sukalah tengok Thomas tu jalan - jalan... tiba ada satu part tu, dia letak jari dia atas railing keretapi tu, of coz lah Thomas langgar.. terus dia lari and cakap.."takut.. takut".. alamak.. Darin memang camtu... penakut sikit.. apa nak buat.. ikut mummy dia jugaklah... so kalau nak main jugak Thomas and Friends... kena ada yang teman..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...