Followers

Thursday, August 28, 2008

Bunga api

20/8 we all gi tgk bunga api.. ramai jugak org walaupun hari biasa.. my hubby balik lambat, so dr Bukit Jalil dengan pecutnya aku bawak keta nak sampai awal kat sana.. port biasa.. berdepan dengan Sekolah Menengah Seri Puteri...


baru sampai..


semua org tgh sibuk tunggu

ramai org.. nasib baik hari tak hujan.. try jugak capture a few picture tapi tak memberansangkan..




means camera aku tak berapa ok kot.. takpelah.. asalkan dapat tengok ek...

3 comments:

Purple 28 said...

ala.... tak berkesempatan lah nak pergi.. Esok last kan...Salam ziarah

mummy Darin said...

yeke.. esok last, me pun x dpt nak tgk, coz nak balik kg.. nanti 31st Ogos ada kot... thanks for visiting here..

Faizah_Haris said...

waahh rajinnyerr g tgk......saya takde kesempatan nak p sejak thn lepas lagik..waaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...