Followers

Tuesday, August 19, 2008

Balik Kampung - Makan Durian

Petang tu sebelum pergi PH kan we all ada mention beli Durian.. they all jual RM1 sekilo.. kira oklah walaupun buah dia kecik jer.. tp buah kecik ni selalunya elok.. Darin cam biasalah mesti nak duduk paling depan sekali.. hari tu masa kat KL dah beli dah sikit durian.. and dia pun makan jugaklah durian tuh..



jangan lupa abg Daniel ngan kak Aqish pun join sama menikmati kesedapan makan durian pada malam tu.. hhmm panaslah tido malam nanti..



Darin tak makan byk sangat.. so tak byklah aksi Darin makan durian.. yang byk makan Abd Daniel jelah.. tu pasal byk gambar dia je.. he..he..



tgklah aksi daddy Darin kupas durian.. bukaklah cemana pun, asalkan isi dia tak terburai.. okeh...

4 comments:

shafa said...

Durian kcik mmg best daripada durian besar. Kl saya beli mmg pilih yang kecik2 durian. Kl yang besar mkn x hbis kna la tutup balik buah tue, silap2 semut mkn plak.

mummy Darin said...

saya pulak, dah selamat buat tempoyak..he..he.. thanks for visiting this blog..

luna said...

saya org perak yg x makan durian.

silalah kutuk saya. hehe.

mummy Darin said...

alah.. releks lah Luna.. bukannya jadik hal pun..he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...