Followers

Sunday, August 17, 2008

3 years anniversay - part 3

Tengok muka memasing pun cam dah tak sabar dah nak makan.. padahal semua dah lunch dah, tp kalau part makan free, sapa tak nak yek..



menu ni pun they all yg decide.. ada roti jala dengan kuah kari ayam, ada kuih talam sampai 2 jenis.. karipap IKEA pun ada, then ada tart buah home made.. sedap jugaklah then x lupa Ice Cream BR, sebab dapat 31% discountkan... so memasing pun x sabar nak makan..




tengok memasing berebut nak makan.. dalam 30++ org berebut amik makanan, actually taklah berebut mana, tapi sebab meeting room tu pun bukan besar mana sangat pun.. so bersenggol - senggolan lah memasing..




sambil makan, sambil amik gambar dan sambil bergossip...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...