Followers

Friday, March 4, 2011

MILKADEAL and Macaroon... SEDAPPPP....

pst..pst... korang persan kan ada banyak sangat promosi iklan from MAD (MilkADeal)...
sampai tak tertengok dibuatnya... memula konon buat tak tau.. tapi sekali kuar pasal macaroon punya promosi.. alamak.. macam best.. sebab dah lama teringin nak makan ooo..

cer tengok.. cer tengok... sedap ke tak?? thanks bebanyak kak Nomie sebab sudi hantar sampai depan rumah.. nasib baiklah saya tak pergi jauh lagik, sempat jumpa kak nomie... ada 12 ketul semua sekali.. 1 warna 2 ketul.. since jiran sebelah pun teringin nak rasa.. so aku bagi separuh.. silap besarlah sangat, lupa yang macaroon ni comel.. kalau tau order 2 set.. sebab sangat sedap tau.. tak caya cer tengok..






Ni semua gambar pada keesokkan harinya.. semalam makan 2 ketul je... lain simpan 4 ketul... tu yang belasa 4 ketul sekaligus siap amik gambar.. ni yang kaler pink..


Tak sampai seminit.. dah tengok balik pinggan tu.. x boleh tahan.. terus ngap warna green pulak..


Dah selesai masuk dalam perut.. sambung balik buat kerja.. alahai.. terasa lagik kat bibir ni ha.. kesedapannya.. tak  boleh tahanlah.. terus capai lagik satu..


Nilah dia suapan, gigitan yang terakhir.. masa nak makan tu terasa sayanglah sangat.. tapi nak makan, tapi sayang.. tak pernah langsung rasa sedap macam ni.. terus terbayang kak Nomie tau.. kalau lah kak Nomie boleh hantar terus ke rumah.. sedapnya...

Terima kasih MilkADeal.. terima kasih kak Nomie...

11 comments:

mekchu said...

dulu aku siap beli online.. hahaha.. jgn pelik semua nak online.. bila sampai, separuh debu dah.. dpt jugak makan.. tp rasa dia manisssss kan..

mummy Darin said...

ha ah manis sket kan... tapi first time rasa cam nak beli lagiklah

Nik said...

benda alah ni mcm biskut ke?
aku selalu tgk dlm web, tp tatau apa benda ni??
adakah dia mcm kuih yg doraemon suka makan tu???
tp benda ni mcm comel...
tgk plak gambar si Musz ni makan, mcm menyelerakan!

mummy Darin said...

Kat luar dia kerns yg crunchy.. Dlmnya lembut dan Akan mencair dlm keadaan menggiurkan, cubalah beli ink, x mengecewakan... Yg pasti x sama dgn dorayaki atau waffle..

Nik said...

Disebabkan baca post korang ni & aku tgk gambar benda2 ni kat FB, maka sibuk aku tanya akak2 ipar aku apa benda ni.
Dieorg pernah makan, aku yg xpernah.
Akak2 ipar aku kata yg HARRODS KLCC punya best!
mmg aku kena pi cari, nk try jugak la benda alah ni.
Mcm aku je ketinggalan zaman ni.
huhuhu...

mummy Darin said...

ish takdelah nik.. waa. nak kena gi kat KLCC, agak - agaknya berapalah dia charge seketul macaroon tu yek

Nik said...

Ntah la Musz,
tp klw dh nama Harrods KLCC tu aku rasa 3-4 biji pun sure dh 20-30 hinggit kot?
tp xpe, klw aku berjaya beli, akan ku beri komen.
klw tak...aku ingat nk beli yg biasa2 je.
nak try je pun kan...?

Chup!
lagi satu aku teringin kat Durian Pancake yg sue beli tu..
mcm best!

mummy Darin said...

ha..ha.. trylah beli durian pancake tuh

D.N.A.S said...

Musz, saya dah rasa.... Sangat manis. Sakit gigi.

Nik said...

Nanti kena call Sue klw pi MidV, tatau kt mana LOKASI kedai yg jual pancake durian tu

mummy Darin said...

cuba carik Big Apple.. jumpa Big Apple, dia kat area situlah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...