Followers

Friday, December 31, 2010

I LOVE MY DAY Contest by MummyDarin


Dah masuk bulan Disember.. adalah boleh Special bagi saya.. lagik 10 hari umur saya bertambah lagik 1 nombor... Sempena bulan Hari Jadi, saya berbesar hati nak adakan contest untuk readers... (ada ke yek???)

syarat - syarat nak join contest ni tak susah pun.... thanks to blogger lain yang bagi cadangan/pendapat/idea untuk buat contest ni.... Ok..ini syarat - syarat dia yek:

Apa Dia?
I LOVE MY DAY Contest by MummyDarin

Bila?
Berkuatkuasa di saat anda baca blog ini sehingga 31 Disember 2010 11:59PM

Siapa Boleh Join?
Terbuka kepada semua blogger di luar sana..

Macam Mana Nak Sertai Contest ni?

  • Copy Paste banner kat atas ni di sidebar blog korang dan link kan ke entri ini
  • Buat 1 sahaja entry khas tentang contest ni dengan tajuk "I LOVE MY DAY" dan link kan ke entri ni.
  • Lepas tu, tampalkan 1 gambar hari jadi terindah blogger (means, isteri/suami/anak/etc kepada bloggers tak boleh, kena blogger tu sendiri..) kat dalam blog ni. Tak kisah gambar tahun berapa pun ya... KENAPA mesti gambar blogger? sebab title pun dah cakap 'I LOVE MY DAY'.. inipun kira reward untuk diri sendiri jugak...
  • Sila letak Nama Glamour korang, Tarikh Hari Jadi ( takde tahun pun takpe), dan cerita sikit pasal gambar yang korang letakkan tadik...
  • Ok.. dah siap semua, tinggalkan link untuk entry you all, komen, serta e-mail address kat entry contest ini.
Pemenang Dapat Apa Yek?
Ok, untuk contest yang pertama ni.. 3 pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan gambar yang unik/ceria dan jugak entry yang kreatif.... Hadiah untuk kali ini adalah sesuatu yang istimewa diterbangkan jauh dari Europe dan jugak ada "mystery gift" yang hanya diketahui selepas pemenang diumumkan...

So pada semua.. silalah join entry ni yek..
dan thanks sesangat bila korang sudi join contest ni..
saya terharu...


21 comments:

ms sz said...

wow! hadiah mystery from Europe! Macam best jerk, tapi ada ke gambar b'day neh? hihihi.

hanis said...

best nih...

tunggu hari jumaat nih ek..cause that day is my DAY

muzs...kita sama bulan birthdaylahhh...hehehe

mummy Darin said...

ms sz: Insya Allah, mana tau ada rezeki kan..

hanis:Kita share bulan yang sama.. bestnya...

mekchu said...

ala.. gmbr aku sendiri tak de yg senonoh.. hahaha.. nnti aku godek balik gmbr2 lama.. rasanya time uum dulu bleh kan.. hehe

mummy Darin said...

mekcu- su, gambar UUM kenangan tuh.. xpe, kalau ada zaman ko kecik besar Najmi pun boleh...

kakakdegil said...

Ala mus.. kena gambo time besday kah?

CuTeMiUt78 said...

oohhh.,.. gambo sendri ke... alamak.. ni nak kena cari la gambo2 kita yg lama2 tu.. nanti klu dah ada,.. kita join ya

win@momyShaneQeisha said...

tq 4 invited me join this contest ya dear.saya akan join, tgu saya cari pic2 saya

mummy Darin said...

nonie:kena gambar sendiri tau, kena time besday, try godek gambar zaman anak dara

cutemiut78:ok, saya tunggu, xpe, lama lg contest nih

win@momyshaneQisha: thx a lot, x sabar nak tunggu pic u.

... said...

heh U pun ex UUM ke ? ramai la kerabat kat Alam Impian, neighbour sebelah dgn belakang pun my senior ex UUM hehehe.. u what batch?

Insyallah kalau ada gambar menarik I join contest U, senang U nak kasi hadiah kalau menang...free postage hahaha

mummy Darin said...

dear ....:

u pun UUM ke..
wah, boleh buat gathering... and kalau tak silap I, kat area rumah u ada senior I masa secondary school..

ok join yek...

win@momyShaneQeisha said...

hi dear, saya dah join...ini linknya
http://mumyshaneqeisha.blogspot.com/2010/12/i-love-my-day-contest-by-mummydarin.html

mummy Darin said...

hi momyShaneQeisha..
tahniah jadi peserta pertama... and good luck k...

kakLuna said...

mana lah aku nak korek gamba sebedei ni musz...hihi

mummy Darin said...

ehehe.. gambar zaman kanak - kanak pun boleh luna..

kakyong said...

gud luck utk semua,
kakyong tak pernah ade foto masa besday... sbb dr kecik tak penah pun beriya2 menyambut...

mummy Darin said...

kak yong.... thx sbb sudi singgah..

shaza said...

mummy darin..,

salam kenal.. i pun interesred nak join.. kena selongkar album gambar pasni..

p/s- u DBA ke?? husband i pun oracle DBA jugak..

mummy Darin said...

Hi Shaza..

thx sudi drop by my blog..
ha ah DBA jugak... samalah tu dengan husband u..

shaza said...

Mummy Darin,

I dah join contest.

http://shaza79.blogspot.com/2010/12/i-love-my-day.html

Tq..

mummy Darin said...

Thx Shaza sudi join contest saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...