Followers

Thursday, December 16, 2010

Hari yang pening

Semalam masuk office lambat..

sebab pegi sini

Lepas settlekan hal pagi tu.. pegi jumpa kawan kat Plaza Sentral sebab nak hantar barang ni

boleh plak tersesat masuk Bangsar dulu, sib baiklah jumpa jalan yang betul.. then nak balik ke Sungai Besi pusing - pusing kat Mid Valley, banyaknya kereta.. pelik betul.. rupanya ada JCARD day..

Singgah beli Mc D kejap, masuk office kul 1.30pm.. apalah punya serabut..
then phone masuk bertalu - talu..
pastu ada e-mail suruh completekan test..

apa - apa pun aku Redha..

korang jangan marah yek... mekasih.. :D

2 comments:

mekchu said...

huhu.. semalam ngan hari ni kan JCARD day.. kalau x byk keje kena submit, konpem dah memeriahkan keadaan..

mummy Darin said...

ye ke.... alahai syiannya..
ko kan selalu gi MV kan... tapi mmg ramai giler, sampaikan husbanaku nak work from home je sebab susah nak dapat parking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...