Followers

Thursday, January 15, 2015

Al - Ikhlas Pre-Tahfiz Pre-School: Darin Dalam Kenangan 3: Sambutan Maulidur Rasul

Blog bersawang, selama ni baca blog orang lain je, bila jenguk blog sendiri, Ya Allah takde cerita lansung. Sebenarnya bukanlah takce cerita lansung cuma sibuk sikit uruskan business kecil - kecilan.. Jemput singgal ke http://fronte-shoppe-online.blogspot.com.. Nak tau apa ada.. jemput singgah ye...

Tahun ni Darin dah naik darjah 2, biasalah drama di pagi hari tetap ada, walaupun dia sekolah di sesi petang.. dalam tengok gambar - gambar lama, ada banyak sangat cerita yang pending.. ish.. mood menulis tu ada tapi rajin yang hilang entah ke mana..

Cerita pasal Sabtu lepas, kat FB, Blog, IG and semua media sosial, ramai sangat yang update status "Salam Maulidur rasul" dalam pelbagai bentuk. Since masa tu sekolah pun tak mula lagi, aku sendiri pun memang tak perasan melainkan kalau tengok kalendar, sebab selalu sekolah mesti akan buat surat and etc pasal sambutan tersebut.

Since Darin join tadika Al-Ikhlas, tak pernah miss sambutan ni... Kiranya tahun 2013 tahun terakhir dia di Al-Ikhlas dan tahun terakhir dia sambut dengan kawan - kawan tadika. Kalau tahun sebelum tu siap sebak air mata tengok anak kecik selawat and buat persembahan, tapi kali ni dah ready siap - siap supaya tak nak sebak.. tapi tak boleh tahan, tetap berjurai air mata ni jugak.. adoilah emak...




Eh.. 2 gambar je? macam tak percaya je kan?? ada amik video sebenarnya, sebab kali ni Darin kena lead kawan - kawan dia yang lain, sebab tu lebih sikit berjurai air mata tu.

Simple performance but meaningful. Ada banyak lagi nak cerita pasal tadika Darin ni, nanti kita sambung lagi ok... bye..

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Airin Diana Anuar said...

Salam
I plan nak hanta my daughter next year here. Ok tak so far?

mikamusz said...

Salam Airin Diana Anuar

Lokasinya dah berubah, saya tak pasti di mana, anak saya dah tinggalkan tadika tu 2 thn lepas (now darjah 2).. In Shaa Allah, sis boleh survey dulu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...