Followers

Monday, July 1, 2013

keQASEHku ke Nursery

Hari ni officially Qseh pergi nursery..
sebak?? tak pun, bersemangat sejak malam tadi
siapkan barang dia, and siap suruh daddy dia angkat bantal, tilam, botol susu, botol and segala kelengkapannya.. tetiba nak isi baju, takde beg.. boleh??
letak dalam bag TRU je.. huwwaa.. takpelah Qaseh.. yang penting semua ada eh..

Harapnya anak mummy ok hari ni.. tapi maybe half day je.. saja nak test dia.. nanti petang Tok Ma dia nak jaga dia pulak... esok In Sha Allah full day dengan kakaknya sekali..

Darin pun dah excited nak day care pulak.. hhmm bosankan duduk rumah sorang - sorang takde kawan...

Harap semuanya ok...

Anak mummy yang suka tengok pokok dan langit

4 comments:

yana said...

ko nanges tak masa bubuh botol susu dalam beg tu..aku bab2 baju ok lagi..tp bila nak bubuh botol susu..ada sentimental value di situ..

mikamusz said...

hahaha.... takde sangat yana, maklumlah lagi sadis kes tak dapat bagi dia bf tu... cuma masa hulurkan qaseh kat babysitter tu ada sikit sebak.. tapi ku tahan jua... tadik tengahari amik dia ok je... cuma kat kening dia ada sikit merah.. sama ada dia baru lepas nangis org dia mengantuk...

mama_onie said...

Aku sebak kalau teringat kes BF ni... akeem mmg langsung x sempat nak rasa susu mami dia ni... tapi alhamdulillah dia membesar dgn sihat...
Qaseh mesti happy nak duduk nursery ngan kakak

mikamusz said...

takpelah mama_onie.. masa dah berlalu.. fikir masa depan je.. Semalam org nursery cakap Qaseh ok. Tapi semua pun akan cakap ok sebab tak nak bagi mak bapak risau kan. Darin pun excited nak duduk nursery hari ni.. Takpelah, dia ada boleh tengokkan adik dia. Aku korbankanlah masa lunch nak berjimba - jimba... janji bebudak ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...