Followers

Monday, December 20, 2010

Korang ada iPad ker?

Korang dah pergi tengok iPad?

sure ramai dah pegi...
tapi sapa yang dah beli iPad??

dah beli ker??
berapa?
16GB
32GB
64GB... walau weh....

tapi... kalau korang nak FREE... diulangi FREE... korang boleh join contest kat sini

korang sure sangat CREATIVE dan INNOVATIVE... correct??

so better join this contest..

mana tau rejeki korang ada di sini....

saya tak creative tapi saya klik jugak sebab tempting dengan hadiah dia...

2 comments:

mekchu said...

baru google psl iPad semalam.. mcm2 tau2 je kan.. hehe

mummy Darin said...

tulah pasal..
belilah satu su... aku takde lam wish list tahun ni.. kalau beli jugak.. huh... melampau pada diri - sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...