Followers

Monday, December 20, 2010

KOSMO tewas???

13 disember lepas... abang saya pepagi buta  dah update fesbuk suh beli Kosmo..


adiknya ni sangatlah susah nak beli paper tau... yelah, nak beli paper kena benti stesyen minyak
tau jelah stesyen minyak kat KESAS tu sentiasa penuh, x kiralah Petronas ke, Esso ke, Shell ke... semua penuh..

disebabkan dia tau adik dia ni malas beli paper.. siap inform lagik kat FB tuh..
sekali bila baca.. alahai nyesal plak tak beli..

cer tengok gambar kat bawah ni..

cer teka mana satu abang saya

ha..ha.. gambar dia keluar paper adalah perkara yang paling biasa... maklumlah orang kerja kat UTUSAN... apa nak heran kan.. tapi ni dah ada semangat kesukanan yang sangat tinggi ni.. bravo.. bravo..

knowing him.. dulu masa sekolah dia pemalu, jaranglah nak nampak dia wakil itu ke.... ini ke.. adik - adiknya (termasuk kakak saya).. mmg gila kuasa.. semua game nak masuk.. kalau saya pulak semua benda pun nak join.. x kiralah sukan ke... bahagian pentas ke.. muka tak malu betul..


Berita penuh boleh klik di sini

to my abang.. chaiyok..chaiyok...
Majulah sukan untuk negara..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...