Followers

Friday, August 1, 2008

OU@Part 1

Hari Ahad lepas we all ke OU.. saja nak carik baju Darin... byk kedai jugak masuk.. banyak betul sale.. tapi we all beli ala kadar je... Hubby bawak darin masuk MPH... masa tu aku kat Home's Harmony, tetiba husband aku call
"bie, cepat bie, Darin tengah melukis"
terus gelabah aku bayar cecepat, bg brg kat bibik and lari masuk, sampai aku terlanggar satu mamat tuh.. "sorry sesangat" dahlah dia tgh tekun membaca...



ye ye jelah ingat Darin bebetul melukis, rupanya tengah menconteng.. kat tetengah MPH tu ada buat pertandingan melukis.. ada sorang lukis kat depan.. then bebudak lain ikutlah.. Darin plak menconteng sesuka hati..


Apsal Darin senyum cegini yek??


pastu dia dah sibuk nak kacau kakak - kakak yg ada kat situ.. terus we all cabut.. tp Darin pun dapat gak gift from MPH walaupun x menang apa - apa.. kira Darin peserta paling kecitlah kat situ..ha..ha.. kelako lah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...