Followers

Friday, November 9, 2012

Setahun sudah

Tadi baru lepas chat dengan member lama yang masih lagi di Kota London.. Rindu pulak dengan dia.. Diam tak diam dah hampir setahun kami tinggalkan bumi Europe. Tapi still tak habis lagi journey tu aku cerita dalam blog..

Memang banyak yang pending.. Banyak benda nak share specially nanti untuk tatapan Darin n adik-adiknya..Insya Allah...

Dah 11bulan Darin sekolah... Alhamdulillah, dia dah boleh membaca bahasa melayu dan english. Tulisan jawi pun dia dah kenal. Bagilah buku yang berbeza dari buku sekolah hariannya.. Dia dah boleh tangkap setiap perkataan... Sekarang dah berbaloi beli komik upin dan ipin... Tak lama lagi dah boleh baca blog mummy..

Ex-ofc mateaku baru 2 hari lepas sampai Boston... Terkejut aku dengan status dia.. Bila aku comment kat FB dia.. Dia balas.. "haah, baru sampai.. Tido dekat tempat lama kau dulu".. Wah.. Dah 8 tahun aku tinggalkan rumah tu... And sampai sekarang tetap jadi kediaman rasmi untuk staff dari Malaysia ke sana... Harap kejenya dapat selesai dengan sempurna..

Darin pun dah sibuk tanya daddy..bila nak bawak dia pegi Belgium lagi... Hehe... Darin belajar pandai-pandai ok... Nanti belajar kat sana... Mummy teman hahaha..

Ok till then.. Stop dulu..Insya Allah,bila ada kekuatan, bakal bersambung semula....


- Posted using Touch screen on iPad

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...