Followers

Friday, September 5, 2008

Happynya..

tin..tin.. itu dia posmen dah sampai.. yang aku tunggu pun dah tiba, dr jauh lagik dah nampak dah sampul kuning tu.. confirmlah tu kan..

Tak kisah esok ke lusa, janji sampai

he..he.. sampai jugak kat rumah aku.. Dijamin sampai esok, tp posnya hari rabu, hari jumaat baru dapat.. so kena tulislah.. Dijamin sampai esok, lusa dan berikutnya..

Sukanya... thanks kak dayang

aku dapat je teruslah bukak and taraa.. my first ever Tie Rack.. ye kawan aku beli kat UK.. thanks Kak Dayang sebab tolong belikan and poskan ke rumah, padahal bukannya jauh sangat pun.. dan yang penting.. ye.. aku memang takde tudung yg kaler dia hitam putih... dah nak carik banyak kali, tp x jumpa yg berkenan di hati..
yang ini.. confirmlah suka.. hhmm bila yek nak pakai?? tunggu...

2 comments:

srf said...

wah2 beshnya dpt tudung tie rack..aku pun br beli selai masa kat klia baru2 ni..tu pun ada 30% diskaun...terus aku beli..hehee...tunjukla gambo pakai tudungtie rack..

mummy Darin said...

hari tu member aku cakap ada sale kat KLIA tp x sempatlah nak pegi riniy, weekend jijul busy, tu pesan je ngan kak dayang, dpt selai jadik ler.. aku x reti pakai tudung pesen - pesen ni...ha..ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...