Followers

Friday, September 26, 2008

Darin makan dodol??

Ingat tak entry aku yang lepas pasal we all balik kampung tuk kacau dodol.. and aku ada simpankan dodol cair sebab aku suka makan...



before this ada jugak aku calitkan sket dodol tu kat mulut anak aku.. tapi dia duk tepis - tepis + lap mulut dia.. maybe sebab terasa manis dia lain and melekat - lekat kat mulut dia kan..


malam hari tu aku test lagik calit kat mulut dia.. tapi x mo.. rupanya dia nak suap sendiri.. so bibik aku bagilah yang ada lam mangkuk tu, tp dah tak banyak..




then bagi yang dalam tupperware.. sabarjelah aku, sedaplah plak dia makan... he..he.. berbaloi jugaklah mummy ko ni kacau dodol tau..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...