Followers

Thursday, November 3, 2011

Pening bila nak buat keputusan

Dari 3 pilihan yang ada.. cuma dua ni je yang tersenarai pendek...


Pertama kali beli di Sunway Pyramid.. kedai Winter Time, memang takde pengalaman, so beli je within the budget (company)

Berkenan sangat leather jacket, berpusing carik 1 downtown.. last - last jumpa kat Filene's, tapi awas.. kena pandai pilih. Setiap baju ada lain harga dan lain discount.. pelik, tapi dapat dengan harga yang sangat berpatutan...

Ada lagik pilihan ke-3...
beli yang baru
tapi buat apa nak membazir sedangkan yang 7 tahun lepas ni masih elok diguna pakai...

7 tahun... hhmmmm dah lama tak travel jauh...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...