Followers

Thursday, November 24, 2011

Lampu berwarna -warni

Tak larat nak jawab pertanyaan semua orang (budget ramai readers lah ni).. pasal cuti - cuti Europe... tak sempat lagik nak karang entry... ada masa idea mencurah - curah.. pastu tak tau nak start tang mana...


bila dah bukak komputer.. dah nak start mengarang.. ada pulak yang datang mengganggu... kalau buat waktu office lagiklah tak patutkan... waktu office buat keje tapi ni duk karang cerita kat blog...


sebenarnya memang tak boleh tahan nak story semua benda kat korang.. salute jugak macam my friend si BIQQUE dan jugak this family yang kalau buat entry jalan - jalan sangatlah terperinci.. memang aku kalah sesangatlah, x boleh nak challange dia org ni..


anyway.. bakal k dikeluarkan jugak nanti... buat sementara waktu ni.. jamu mata dululah dengan gambar warna - warni I-City ni yek...

2 comments:

prebetsabu said...

jeng jeng jng.. haa.. ni dia Team "family ini" dah jengah ini blog...

hahaha kuatkan semangat, jadikan ianya sebagai kenangan.. ;)

tpi weols pun dah pending byk dokumentari travel ni wakkakaka.. india, hk, macau, italy, swiss german, korea semua pun pending wakakakakka

anyway!! keep on travel!

salam from Team Masviona.com

mikamusz said...

yelah... saya dah cuba sebanyak mungkin nak buat entry tapi asyik tertangguh je.. anyway.. thx sebab sudi jengah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...