Followers

Tuesday, September 16, 2008

Kena Tag..

Yea.. yea.. aku kena tag oleh masvionanas & prebetsapu... tak pernah pun buat tag, yg dedulu tu selalu terlupa... so kali ni tag dia pasal kerja kosong..

TAG - Siapa nak keje kosong?

- jawatan : programmer
- lokasi :Sg Besi, KL
- kelayakan - min dip, tahu n mahir dgn vb6 n mysql
- fresh grad bole apply, tp jgn la bodo kayu sume tak reti teori je lebey.
- advantage klu ada lesen n kenderaan sendiri n tak kesah klu kene g outstation.. projek satu mesia ada client.
- berminat sila htr resume kat prebetsabu@yahoo.com

so tag ni simple je


1. Copy peluang pekerjaan di atas lalu posting di blog anda
2. Teruskan tags ini minimum ke 10 blogger yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka
4. tag ni sah laku sehingga ujung bulan sept 2008.. slps dari itu, tag ni dah basi


senang jekan.. so kali ni aku nak tag..

1.Yani
2. mona
3. kak dayang
4. abang superman
5. nonie
6. zack-u
7. luna
8. riniy
9. yus vouge
10.muna

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...