Followers

Wednesday, September 10, 2008

Kad Raya

Salam semua.. Hari ni dah pun masuk 10 Ramadhan.. selamat berpuasa semua.. so tahun ni adalah niat sket nak hantar kad raya kat kengkawan.. tahun - tahun lepas memang takde hantar kat sesapa pun, semua org yang hantar and ada jugak kawan - kawan yang lama giler x contact, tetiba bagi kad raya.. terharu sangat.. so tuk tahun ni, sesapa nak kad raya bolehlah tinggalkan address korang kat sini ataupun e-mail. Tapi kalau terlambat sampai jangan marah ok.. jangan malu jangan segan, letak je, sebab kebanyakan korang ni ramai yg dah berpindah - randah, tu pasal nak mintak address balik.. ok.. salam Ramadhan semua..

3 comments:

6ky Angel said...

aku dh pos kad raya dr minggu lps lg.. heheeh

mummy Darin said...

aku lambat sketlah. last week ramai sangat demam, susah aku

prebetsabu said...

yuhuu.. org glamer spt anda telah di tag d masvionanas.blogspot.. sile2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...