Followers

Thursday, September 25, 2008

Breakfast @ D' Apartment

Last monday, we had breakfasting at D' Apartment, The Curve. It's meant for gals days out. Most of the team were invited but only 4 of us turned out to join.

Atiqah n Fadela


Me & Azie

At first, we wanted to have a la carte at TGIF. Hmm just wanna have a try on Apartment Ramadhan Buffet. The food not so bad, just nice with the price RM48++, maybe it's quite expensive, because they only have about 16 dishes to be served around..


Alamak, Azie x nampaklah

He..he.., me, azie, fadela and atiqah je yg join makan - makan ni... masa makan tu semua benda nak amik, then first round aku makan, then terus gi solat Maghrib... pastu balik je dari situ, amik lagik 1 round, while the other 2 pegi solat pulak..

Gambar kat belah dalam

Lampu pun nak amik jugak

masuk 2nd round tu.. ha..ha.. cam x bley masuk.. maybe sebab dia byk western food, aku jugak yang request, so all cheeses, mils and creamy thingy masuk dalam perut buat cepat sangat kenyang and.. memang bloated habislah..


Ni jer desert aku

air pun just minum 2 gelas yg kecik je.. memang makan cukup - cukuplah.. definitely masa aku pegi tu, food dia sedaplah bagi aku, even all the kuih - muih pun sesedap rasa tau... and takdelah cam tawar ke terlebis manis ke, terkeras ke, terlembik ke.. just nicelah org ckp..

Makanan we all

well acara sambil makan hanya bergossip sahaja and amik gambar sesikit coz lately cam aku amat malas untuk bergambar.. aku rasa kena bina semangat barulah.. cemana nak motivate myself supaya suka bergambar..

Ni pun aku punya

oklah stop dulu... untuk kali ni... sempatlah aku upload header baru, walaupun aku memang x reti mengedit nih.. lantaklah, janji ada kan..

Apa lagik.. bayo ler

selamat hari raay sumer..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...