Followers

Tuesday, September 9, 2008

Alya's Birthday

Hari sabtu lepas we all dapat Birthday Bash Invitaion for baby Alya, lovely daughter's of Shah and Dida, dah cukup setahun dah dia.. The party wes held at Restoran Puteri ... merangkap Majlis berbuka Puasa jugaklah...

Abang Danish menang best dress malam tu

Dan dia memang suka berkepit ngan Darin n uncle Jijul

We all bertolak dari rumah dalam pukul 6, sekali dengan family abang Danish... macam biasa jalan jam sket kat area KJ, dah nak dekat time buka kan.. sampai kat Restoran Puteri, masa tu dah pukul 6.45pm, oklah jugak cuma parking je yang tak banyak sangat... sib baik bawak keta comel.. so dapatlah parking dekat sikit..

Darin dipaksa pakai benda alah tu kat leher

Antara yang we all jumpa malam tu.. Family Kak Faz and Acul, Lyein and Bozo, Gomak and Izan, Shikin and Sahnaz , last but not least, Awin and Zikri...

Birthday gal (Alya) and her mummy (dida)

Darin n mummy (with flash) - nampak memang waktu malam

Darin n mummy (without flash) - macam siang plak kan

Acara makan - makan immediately lepas buka, then lepas tu adalah gi merokok and gi solat Maghrib.. pas tu je acara potong kek.... then adalah acara amik gambar, biasalah ni.. and Best Dress of the night, oo malam tu theme dia Hawai and Flowers.. apa - apa jelah...

Mazwin baru sampai

we all balik dalam pukul 9.15 mlm, hujan renyai - renyai and kereta memang banyak.. o.. ya.. memang tak sempat nak snap gambar masa potong kek coz Darin amatlah behave malam tu.. sampai baju aku pun terpercik kena bubur chacha tau... hu..hu.. sib baik sket jer.. anak...

2 comments:

6ky Angel said...

wargh..br nampak anak dida.. chubby gk.. heheheh

mummy Darin said...

ko lum pernah jumpa anak dida lagik yek.. setahun dah dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...