Followers

Tuesday, September 9, 2008

Menu berbuka

Ni pun kisah Jumaat lepas.. sebab aku kan keje kat rumah so berkesempatanlah masak yang simple - simple jer... sebab bibik kan tak sihat, so takdelah dia tolong aku kat dapur...
siap je masak terus letak atas meja..


Menu biasa je.. ikan masak asam pedas, lala masak lemak cili api, goreng kacang panjang + tauhu + ayam and goreng ikan. ikan kecik - kecik tu mesti ada sebab husband aku suka makan yang rangup je, kalau isi banyak dia tak suka...


On the way husband aku balik ke rumah, terus singgah kat Param kecik kat area umah kita org.. tu dia bukak sket je, pun dah penuh meja, kalau pegi yang super besar punya param, x taulah borong apa lagik..


Alhamdulillah, rezeki kami pada hari ni....

2 comments:

6ky Angel said...

rajinnya.. alahai... menyelerakan..

mummy Darin said...

hari cuti sahaja.. hari biasa.. bibik masak + beli..he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...