Followers

Tuesday, September 16, 2008

Gelagat Darin kat OU

Last saturday we all ke OU lagik, kali ni bawak Tok Ma and uncle Azim beli baju raya.. disebabkan Darin memahami, shopping kali ni tak membawa makna bagi dia.. tengoklah cemana dia membawa diri..



Tengok kiri... tengok kanan.. apa ni, semua baju org besar je.. takde baju budak kecik pun..
Lari..lari.. terus masuk kay bawah rak tu..



Taaarraa... tempat yang paling selesa untuk berehat dibulan puasa sambil curik - curik makan.. hhmm mana makanan shaya..



Hmmm bosanlah kat bawah ni.. xde apa - apa yang menarik...



Lantai ni x cukup kilatlah.. x boleh nampak muka Darin.. harus suruh bibik mop nih..



Akhirnya.. aku yang tertewas.. dah penat sangatlah tu.. dapat susu, dapat p***ting terus lena.. siap posing lagik tido tuh.. tak tahan mummy, ngantuk sangat dah ni..

2 comments:

6ky Angel said...

shopping sakan muz

mummy Darin said...

aku x shopping sangat, baju anak sumer dah settle, MIL aku je yg shopping..ha..ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...