Followers

Friday, September 19, 2008

Dah tak lama dah

Hari ni dah masuk 19 hari pose, Alhamdulillah, penuh lagik and harapnya dapatlah penuh lagik sekali sampai cukup Ramadhan..

macam mana persiapan raya korang, lagik 11 hari je nak raya pun... persiapan tahun ni pun ala kadar je, walaupun ramai gak yang cakap apsal aku tempah baju sekali sampai 5 pasang, sebab aku cuma buat baju kurung sekali je setahun, so sekali hantar mmg banyak terus..

so far, tudung semua dah beli, baju anak pun dah siap.. kuih raya?? thn ni tunjuk lagiklah cam selalu, x dan nak buat... baju husband aku Insya Allah nanti siap, t-shirt baru beli selai, tu pun dia cakap, x yah beli, biar anak ngan isteri je ada baju baru.. lain - lain tu, alah biasa - biasa jelah yek.. hhmm duit raya.. paling lambat isnin depanlah tukar..

oklah dah masuk waktu Subuh ni, nak solat dulu.. selamat menjalani Ibadah Puasa semua...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...