Followers

Wednesday, September 24, 2008

On the way to office

Baru keluar dari area rumah..

Ni dah nak sampai kat sempadan Kota Perdana

Keluar je jalan besar, kereta dah banyak giler dah

sebelah kanan tu nampakkan banyak kereta..

semua kereta tengah break, coz kat traffic light, nak kena amik u-turn

tengah ready nak u-turn

dah turun simpan menuju ke Cyberjaya

Area jalan Cyberjaya

Driver kesayanganku setiap pagi, coz aku boleh tido..la..la...la..

Flyover tu yang we all kena amik tuk ke KLP (skang MEX)

Dah sampai tol... 2.50 yek...

Inilah laluan KLP (now MEX) pepagi, amat lengangkan... kalau ada rezeki leh jumpa keta WCH 13.. he..he... we all turun kat kat simpang nak ke NPE tu, tp we all amik Jalan ke Tun Razak, lalu depan TUDM, then amik jalan ke Istana.. then masuk ke Jalan Damansara.. utk ke Damansara Heights, pastu aku pun meneruskan perjalanan ke Uptown guna Sprint..

masa yang di ambil.. 1 jam jugak.. jarak perjalan.. lebih 50KM...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...