Followers

Sunday, February 6, 2011

Yalang-Yalang and Kites

"Daddy.. nak beli Yalang - Yalang.."
"Layang - Layang lah"
"aaa... Layang - Layang and Kites"
"Samalah tu"
"Bukan... Layang - Layang lain.. Kites.. lain.."
poning eden


sebelum balik rumah, kenalah singgah beli Yalang - Yalang ni dulu....
"Dah siap modified dah bang.. confirm boleh naik"
aik.. layang - layang pun dah siap modified.. macam kereta plak..


balik je rumah.. dia siap request nak main kat tasik.. tapi dah nak dekat kul 7.. so ajak main depan rumah..
tengoklah hasilnya kat bawah ni..
macam nak pengsan daddy kena bawak lari layang - layang tu..
omak eh confirmlah tak boleh berlari


yang Darin plak terkekek - keke gelak tengok layang - layang tu turun naik..
paling tinggi pun setakat atas sikit dari tiang lampu..


sebabkan nak main ni memang expert..

akhirnya..
.
.
.
.
.
.
.
.
.



"Dahlah Darin.. main taman yek"





Nasib baik...

3 comments:

mekchu said...

bergulung lidah aku menyebut yalang yalang dan layang layang... hehehe.. kat tmpt lapang senang nak naik kan yalang layang ko tuh.. (hahaha... kasik lagi gulung)

mummy Darin said...

weh sue.. semalam berjaya jugak bapaknya menerbangkan yalang - yalang tu.. kagum aku.. angin kuat plak depan umah.. ngan anak sedara aku pun layan main

nzh1979 said...

ahahhaa..gelak aku petang2 nih..aku mati2 ingat yalang2 tu tempat ke hape..skali baca entry layang2..eheheh
dulu masa kat saujana utama arif ske main..sbb ada satu pot best..tiap kali gi beli baru..sebbanya asik sangkot kat pokok..adoiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...