Followers

Friday, February 4, 2011

Double celebration with Double 'D'

Gong Xi Fa Cai... 

Selamat Tahun Baru Cina

Model Tahun Arnab
 
Bestnya cuti berturut - turut tapi untuk aku lagiklah cuti berturut - turut since last week...
oh pasal tu tak blog out lagik.. takpelah, itu tak penting sangat.. yang paling penting adalah...

Today is Darin's 4th Birthday..
happy Birthday sayang...
dah 4 tahun umur dia.. plan nak celebrate birthday dia tahun ni
nampaknya kena cancel lagik
alahai.. kesian sangat.. birthday dahlah memang bebetul jatuh pada hari cuti.. sekali takleh nak laksanakan pulak..

walau apa pun Darin.. mummy dan daddy tetap sayang Darin...
and... another birthday of 'D' is Daddy Darin..

 daddy.. tengah belek hadiah yek....

ya... birthday 2 beranak ni selang sehari..
tu pasallah double celebration..
bestnya dapat celebrate sesama..
hadiah pun sekali harunglah yek sayang - sayang ku..

Happy birthday daddy..
and welcome to 3 series club..
ya... daddy baru masuk 3 series so mummy kenalah welcome daddy..
he..he..

enjoy your birthday gift ya..

2 comments:

mekchu said...

kenapa tak boleh celebrate pulak? senang kan sekali harung mcm tu.. setahun kena sekali pikir je.. hehehe..

Happy Birthday Daddy & Darin..

mummy Darin said...

aku lam pantanglah sue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...