Followers

Monday, January 31, 2011

Come and Join as ChurpChurp member today

Sejak keluar iklan join churpchurp.. aku terus join.. makan masa jugak masa nak join mula - mula tapi lelama oklah jugak.. tapi apa fungsi churpchurp ni... dia ni lebih kurang macam Nuffnang jugak.. jana income thru iklan... tapi iklan akan dibayar setiap klik dam nilai dia lain - lain.. untuk tau lebih lanjut boleh browse ke churpchurp..


kalau korang belum ada account churpchurp.. Join join sekarang..

senang sangat.. korang klik je dekat link churpchurp ni.. dia akan terus  bawak korang ke link churpchurp...

2 comments:

muzie said...

dah registered tapi pas tu macam tak recognize password lah pulak

mummy Darin said...

ye ke? nak adik tolong tak? tapi kena bagi username and passwd..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...