Followers

Saturday, January 29, 2011

malam hari di Avillion

konon tak nak makan kat luar, tp we all keluar jugak dalam pukul 6 petang, gi makan malam kat area PD... dah keluar macam tu confirmlah sikecik nak beli something.. and akhirnya beli jugak pelampung Tom and Jerry, kalau perasan entry layan anak kat pool tuh.. dia ada pakai pelampung warna green.. itu Avillion punya, dah cakap tak payah beli, nak jugak.. megusunglah bawak pelampung tu di malam hari..


sampai je kat hotel.. semua org tgh sibuk makan lagik.. we all berjalan - jalan saja nak amik angin malam.. lepak kat tepi pool sebab malam mana ada orang mandi - manda.. kalau siang hari, semua kerusi tu penuh...

cantik jugak avillion ni, rasa macam setiap sudut nak amik gambar tapi biarlah gambar Darin sorang je yang banyak... nak bagi dia enjoy sikit..


eh apa lagik yang ada kat sini yek?? kat sini ada karaoke jugak tapi rege tak sure berapa.. boleh check dengan dia org.. then ada tempat untuk korang letak anak - anak korang main, dalam tu ada macam PS3, tempat tuk kaler - kaler.. kira macam ala - ala nursery jugaklah... sure dia org seronok kat dalam tu.. Darin tak masuklah sebab dia sibuk nak mandi dalam pool je...


selain dari tu ada tempat Steam and Sauna... waktu orang lelaki dan orang perempuan tak sama tau... so kena check dulu waktu dia, kang salah masuk malu pulak...

kat sana jugak ada tempat main game macam kat pusat game.. ada congkak.. ada chess/dam.. ada fusball dan ada wii jugak.. kira layan jugaklah.. means malam hari pun korang takdelah bosan nak duduk dalam bilik.... cafe pun 24hours tau... and after 11pm korang nak suruh hantar ke bilik pun boleh.. makanlah sampai kenyang... syoknya...


banyak benda boleh buat kan.. so korang jangan bosan tau... korang boleh check aktiviti - aktiviti kat Avillion setiap hari kat white board sebelah tempat main game tuh... situ semua ada.. kira pekerja kat sini pun kerja 24x7 jugak aku rasa... and 1 lagik yang aku suka.. pekerjanya sangat friendly...


 oklah.. malam sudah..  masa untuk tido pulak.. esok pepagi nak tgk rabbit..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...