Followers

Thursday, January 27, 2011

Dah lama tak gengam Voucher

sabtu lepas we all ke One Utama.. macam x caya je pegi sana.. dah lama dah tak ke sana.. selalu lepak kat Empire je sebab kat situ pun ada TRU kan.. itu je alasan nak keluar pun.. itupun sebab Darin yang suggest.. (apakah....????!&&^%)...

sampai kat sana.. teringatlah kad Jusco yang dah expire bulan 11 hari tu.. nampak sangat lama giler tak ke Jusco...

Queue adalah panjang, tapi gagahkan jugak sebab bila lagik nak ke situ.. bila sampai turn x tunggu apa dah..
Nak renew
Check point sekali..

tot..tet.. pilih kad semua.. (abaikan amoi yang sibuk nak offer kad Aeon tuh.. x shukelah)..
Cik ada point sebanyak *&^%*
Boleh saya redeem voucher Jusco?
Boleh.. dengan point sebanyak )(&#%&* cik dapat RM80.. muahaha.. oklah tu dari benda alah tu terus tak boleh gunakan..
so terus decide beli barang..ngeh..ngeh..ngeh...


oh.. baru - baru ni cik hubby pun dapat Voucher Jusco jugak tapi lagik masyuk... takpe, simpan tuk masa depan.. and lepas berbelanja ke Carefour dapat plak voucher Carefour RM16 hengget.. ha..ha..
nampaknya bulan ni bulan Voucher...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...