Followers

Thursday, January 6, 2011

terkini

salam semua
dah 6 hari sambut tahun baru...
apa azam u all tahun ni?

ok now saya tak citer pasal azam, actually nak announce pasal nama pemenang contest hari tu
rasanya dah ramai tahu kot.. sebab ada 2 peserta je (ahakss.. malulah saya)..

apa - apa pun tahniah kepada mommy Shane and Qeisha dan juga Shaza79 yang sudi join contest ni..
sila e-mail nama, alamat, nombor telefon u all kat e-mail saya yek
muzliani@gmail.com
Hadiah akan dihantar dengan kadar segera..

hari tu cakap 3 kan?? since 2 org je yang join, so yang lagik satu tu simpan tuk masa akan datang..

1 comment:

win@momyShaneQeisha said...

wow, sungguh terharu dan tak sangka.tq so much mummyDarin.
afterward saya email nama, alamat dan nombor telefon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...