Followers

Tuesday, January 25, 2011

Link Within... Korang suka tak?

ramai dah yang letak Link Within (LW) kat blog memasing..
ada orang kata boleh generate income sebab dia akan bagi unique visitor... maaflah.. aku memang tak arif sangat pasal benda ni..

memula tengok org buat.. macam takde perasaan.. tapi disebabkan blog aku pun takde perubahan apa - apa.. so aku letaklah LW ni.. adalah something yang baru.. nak tukar template.. tak reti.. nak letak watermark kat gambar pun.. x terbuat lagik..

tapi sejak adanya LW ni.. aku pun suka masuk blog sendiri sebabnya..
aku boleh view citer - citer lama dalam blog aku.. bila baca. senyum sensorang balik... cam kat bawah ni ha...




Ada banyak lagik.. tapi takkan nak tepek semua kan.. kalau ada luck korang.. ada macam - macam lagik boleh baca kat sini tau...

5 comments:

shaza said...

i pun baru letak benda ni kat blog.. pun same jugak.. suke masuk blog sendiri sbb bace entri yang lame2..

p/s- i ade buat entry pasal FM yang i memang tu..

shaza said...

i pun baru letak benda ni kat blog.. pun same jugak.. suke masuk blog sendiri sbb bace entri yang lame2..

p/s- i ade buat entry pasal FM yang i memang tu..

mummy Darin said...

shaza: best jugakkan ada LW ni.. teringat kisah lama.. lawak pulak..

ok nanti I baca entri tu...

mekchu said...

kadang2 LW tu owner sendiri yg ralit kan... hahahaha.. aku pun selalu terambil masa yg lama di sebabkan LW itu..

mummy Darin said...

mekchu: xpe.. indahkan menghayati blog sendiri.. walaupun blog aku ni xde apa - apa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...